Сторінкифуерг

четвер, 21 вересня 2017 р.

Одна з провідних партій Британії виступає за збереження тісних відносин з Україною після Brexit

Ліберальні демократи Великої Британії вважають, що після Brexit з країнами Східного партнерства, до якого належить і Україна, мають залишатися тісні відносини.

Про це у Брюсселі під час зустрічі з прем'єр-міністром Естонії Юрієм Ратасом (Jüri Ratas) сказала член Палати лордів Великої Британії, віце-президент партії Ліберальних демократів, баронесса Рос Скотт (Ros Scott), відповідаючи на запитання власного кореспондента УНІАН щодо можливого впливу Brexit на відносини Великої Британії з країнами політики Східного партнерства, до якої належить і Україна.
Скотт констатувала, що станом на сьогодні ніхто не може сказати, яким саме буде вплив виходу Великої Британії на відносини з країнами Східного партнерства. "Я не впевнена, що обговорення впливу на Східне партнерство у деталях навіть почалося обговорюватися урядом", - зауважила вона.
При цьому політик висловила переконання, що одним із завдань ліберальних демократів у Великої Британії, які "розуміють Європу краще за всіх", гарантувати, що це питання не будуть відсутніми у порядку денному, "не зважаючи на те, у якій формі у майбутньому відбудеться Brexit".
"Ми повинні продовжувати бути повністю залученими до цього партнерства", - вважає Скотт.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/2145561-odna-z-providnih-partiy-britaniji-vistupae-za-zberejennya-tisnih-vidnosin-z-ukrajinoyu-pislya-brexit.html


Немає коментарів:

Дописати коментар