Сторінкифуерг

суботу, 22 вересня 2018 р.

Євросоюз висунув ультиматум Facebook

Facebook має змінити правила обробки персональних даних
Американська компанія повинна змінити правила обробки персональних даних за новим європейським регламентом до кінця 2018 року.
У Європейському Союзі висунули ультиматум соціальній мережі Facebook і заявили, що американська компанія повинна змінити правила обробки персональних даних відповідно до нового європейського регламенту до кінця 2018 року. Про це в середу, 19 вересня, повідомляє телеканал NBC News.

Зокрема, єврокомісар Віра Юрова заявила, що її "терпінню прийшов кінець".
"Я не хочу вічно вести переговори", - заявила вона.
За її словами, якщо в ЄС не побачать прогресу, то будуть змушені ввести санкції відносно Facebook.
Юрова також додала, що соцмережа повинна гранично ясно пояснити своїм користувачам про те, як вона працює і заробляє гроші.
"Мало хто знає, що Facebook надавав дані третім особам або що, наприклад, він володіє повними авторськими правами на будь-яку картинку або контент, який ви на ньому розміщуєте", - підкреслила єврокомісар.
Раніше представники Twitter і Facebook у Сенаті США визнали, що не були готові до протидії спробам Росії втрутитися в президентські вибори 2016 року. Соціальним мережам знадобилося надто багато часу, щоб почати боротьбу з політичною маніпуляцією і поширенням пропаганди.
Також повідомлялося, що найбільша соціальна мережа у світі Facebook почала перевіряти фотографії та відео на достовірність.


Немає коментарів:

Дописати коментар