Сторінкифуерг

понеділок, 20 березня 2017 р.

Інформація про Центр

Центр європейської інформації у Чернівцях створено громадською організацією "Український Народний дім в Чернівцях" у партнерстві з Чернівецькою обласною універсальною науковою бібліотекою ім. М. Івасюка за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".
Мета центру - посилити спроможність організацій громадянського суспільства області до активної участі у процесах Європейської інтеграції України.
Завдання центру:
- сприяти налагодженню різних форм співпраці громадської організації "Український Народний дім в Чернівцях" та Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка з громадськими організаціями та органами обласної влади у формуванні, реалізації та моніторингу здійснення політики Європейської інтеграції України та двосторонніх відносин між Україною та ЄС, сприяти встановленню довготривалих партнерських зв'язків Буковини з країнами ЄС;
- збирати, обробляти, зберігати, забезпечувати відкритий доступ та розповсюджувати доступ до матеріалів з питань Європейської інтеграції;
- створювати електронні бази даних матеріалів, що містяться в інформаційному центрі та забезпечувати доступ до неї через межу Інтернет.


Центр надає можливість користування документальним фондом на паперових та електронних носіях.

Немає коментарів:

Дописати коментар