Сторінкифуерг

четвер, 31 серпня 2017 р.

Мей закликала ЄС не відкидати питання торгівлі під час Brexit-переговорів

Британська прем'єрка Тереза Мей закликала Брюссель досягти прогресу в торгових переговорах з Англією на тлі повідомлень про тупиковість ситуації в переговорах.
Про це повідомляє The Guardian.

Як відомо, Європейський Союз хоче врегулювати всі питання "розлучення" із Британією, включаючи питання плати Лондона за вихід із блоку, перш ніж почати узгоджувати майбутні торгові відносини.
Під час візиту до Японії, прем'єрка заявила, що все ще потрібні "значні" дискусії для узгодження зобов'язань Великої Британії, вказуючи на те, що не має планів відмовлятися від урядової стратегії Brexit.
Її коментарі з'явилися на тлі повідомлень про те, що британські чиновники починають думати, що перемовники з ЄС хочуть діяти за жорстким шаблоном і не здатні провести Brexit-переговори.
Тим часом, в Японії, Мей заявила: "Я думаю, що хороша торговельна угода стосується не тільки Британії, а й того, що буде добре для бізнесу, в якому залишаться 27 інших країн ЄС".
"Я думаю, що це у наших спільних інтересах перейти до цих торговельних переговорів та отримати хорошу угоду", - додала Мей.
Нагадаємо, Британія та ЄС проводять третій раунд переговорів на цьому тижні, де намагаються вирішити питання прав громадян ЄС та Британії, які живуть за кордоном, фінансового врегулювання та кордону Ірландії та Північної Ірландії.
Нещодавно президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що уряд Великої Британії вагається, щоб викласти на стіл всіх свої карти щодо Brexit.


Детальніше: https://www.eurointegration.com.ua/news/2017/08/31/7070351/

Немає коментарів:

Дописати коментар