Сторінкифуерг

неділю, 18 лютого 2018 р.

Президент Європейської Комісії Жан-Клод Юнкер пообіцяв, що Євросоюз цього року готовий посилити підтримку України на шляху системних реформ та імплементації Угоди про асоціацію

Про це він заявив під час зустрічі з Президентом Петром Порошенком у рамках Мюнхенської безпекової конференції, повідомляє прес-служба Глави держави.
“Президент Європейської Комісії запевнив, що Європейський Союз готовий посилити всебічну підтримку України у 2018 році на шляху системних реформ та імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС”, - зазначається в повідомленні.
Співрозмовники також обговорили перспективи виділення Євросоюзом Четвертої програми макрофінансової допомоги Україні, а також шляхи реалізації ініціативи «Східне партнерство+».
Крім того, Порошенко з Юнкером обговорили хід реформ в Україні.
Зокрема, Президент відзначив важливість формування незалежної антикорупційної інфраструктури і, зокрема, незалежного Антикорупційного суду.
Лідери домовились розпочати підготовку до наступного 20 саміту Україна-ЄС.
Також було висловлено занепокоєння впровадженням проекту «Північний потік-2», який Глава Української держави назвав політичним.
Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко 16-17 лютого перебуває з робочим візитом у Німеччині, де бере участь у 54-й Мюнхенській конференції з питань безпеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар