Сторінкифуерг

понеділок, 8 лютого 2021 р.

Зверніть увагу! Нова книга у фондах ЧОУНБ ім. М. Івасюка

 

          Єврорегіон "Верхній Прут": досвід, особливості, виклики, шляхи інтенсифікації співробітництва / Чернів. регіон. центр перепідгот. та підвищ. кваліфік. прац. органів держ. влади, органів місцевого самоврядування, держ. підприємств, установ та орг., Представництво Фонду Ганса Зайделя в Україні, Респ. Молдова та Румунії ; уклад.: С. Гакман, Н. Нечаєва-Юрійчук, З. Бройде. - Чернівці : Букрек, 2020. - 36 с.

      У інформаційно-аналітичному виданні зібрані матеріали про створення, структуру та основні напрямки діяльності Єврорегіону «Верхній Прут». Окрема увага звернена на особливості єврорегіонів за участі адміністративно-територіальних одиниць України, Республіки Молдови та Румунії і виклики їх ефективної діяльності.
      У збірнику узагальнені пропозиції, висловлені учасниками міжнародного круглого столу «Нові європейські парадигми співпраці та потенціал Єврорегіону «Верхній Прут», присвяченого 20-ти річчю його створення, який відбувся 22 вересня 2020 р.
       Видання розраховане на працівників сфери публічної служби, працівників державних установ, членів громадських організацій, наукових та педагогічних кадрів, експертів, усіх, хто цікавиться проблемами міжрегіонального  та транскордонного співробітництва.
          Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів, усіх зацікавлених проблемами розвитку сучасної політичної науки.


Немає коментарів:

Дописати коментар