Сторінкифуерг

четвер, 5 вересня 2019 р.

ЄС виділив € 100 млн на програму Енергодім


ЄС виділив Фонду енергоефективності € 100 мільйонів
Фонду енергоефективності отримав кошти на проект по енергомодернізації багатоквартирних будинків.
ЄС виділив € 80 мільйонів для підтримки заходів в рамках програми Фонду енергоефективності по енергомодернізації багатоквартирних будинків Енергодім і ще € 20 мільйонів - на технічну допомогу в її реалізації. Про це розповів керівник відділу програм допомоги "Економічне співробітництво, енергетика, інфраструктура і навколишнє середовище" Представництва ЄС в Україні Йоханнес Баур під час презентації програми Енергодім, повідомляє Укрінформ в середу, 4 вересня.

"Це одна з наших масштабних програм підтримки в Україні. Європейський Союз надав 80 мільйонів євро на заходи в рамках програми Фонду, плюс 20 мільйонів євро було виділено на технічну допомогу для її реалізації", - підкреслив Баур.
На реалізацію програми 20 млн євро надало також уряд Німеччини.
Відзначимо, що Фонд енергоефективності надає підтримку об'єднанням співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) для впровадження енергоефективних заходів шляхом надання грантів і впровадження комплексних технічних рішень. Діяльність Фонду фінансується за рахунок коштів держбюджету України, фінансової підтримки ЄС і уряду Німеччини.
Фонд енергоефективності почав свою роботу в кінці березня 2019 року. Тоді повідомлялося, що на його рахунках акумульовано 1,5 млрд грн, ще 1,6 млрд грн мають надійти до кінця року.

Немає коментарів:

Дописати коментар