Сторінкифуерг

вівторок, 5 червня 2018 р.

Австрія виступила за скорочення кількості членів Єврокомісії

Австрія виступає за скорочення адміністративних видатків у Європейському Союзі.
Про це заявив канцлер Австрії Себастіан Курц, пише «Європейська правда».
Себастіан Курц закликав Європейський Союз «звернути пильну увагу на гроші платників податків» і скоротити адміністративні витрати.
За кілька тижнів до початку головування Австрії в Раді ЄС, яке почнеться 1 липня, Курц заявив: «Якщо ми у Європі хочемо заощаджувати, Брюсселю слід показати приклад і скоротити адміністративні видатки».

Австрійський канцлер, зокрема, пропонує скоротити кількість членів Європейської комісії.
«Якщо кількість членів Комісії скоротиться з нинішніх 28 до 18, виходячи з принципу справедливої ротації, це призведе не тільки до економії, а й зробить Комісію ЄС більш ефективною, більш зосередженою», – зазначив Себастіан Курц.
Крім того, Курц виступає за те, аби Європарламент засідав лише в одному місці замість двох, як це відбувається сьогодні.
«Звичайно, це абсурд, мати два місця для одного і того ж Європейського парламенту – Брюссель і Страсбург. Я виступаю за проведення засідань Європейського парламенту в майбутньому в одному місці», – підкреслив австрійський канцлер.


Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/06/05/avstriya_vystupyla_za_skorochennya_kilkosti_chleniv_yevrokomisii_1338905

Немає коментарів:

Дописати коментар