Сторінкифуерг

понеділок, 18 лютого 2019 р.

Туск прибуде до України на річницю Майдану - ЗМІ


Голова Європейської ради Дональд Туск перебуватиме в Україні під час відзначення п’ятої річниці Революції Гідності 18-20 лютого.
Про це повідомляє “Польське радіо”, посилаючись на євросоюзне джерело. За його словами, Туск здійснить візити до Києва та Львова.
Голова Європейської ради має взяти участь в Україні в урочистих заходах в українському парламенті, а також у Національному університеті ім. Франка у Львові. Політик також має зустрітись з президентом та прем’єр-міністром України.

Нагадаємо, в період від 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року під час зіткнень протестувальників з силовиками в центрі Києва загинули більше ста осіб, найбільше – 20 лютого. В цей день силовики вбили найбільше учасників Революції гідності.
Протягом зіткнень 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці загинули 73 цивільних та 11 силовиків. Будинок профспілок на Майдані згорів ущент, в Києві у ці дні зупинився рух метро.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10449180-u-myunheni-proveli-akciyu-na-pidtrimku-ukrajinciv-politv-yazniv-kremlya-foto-video.html

Немає коментарів:

Дописати коментар