Сторінкифуерг

понеділок, 18 лютого 2019 р.

Німеччина припинить екстрадицію своїх громадян до Британії після Brexit - ЗМІ


Німеччина припинить екстрадицію своїх громадян до Великобританії відразу після Brexit, навіть якщо вона вийде з Євросоюзу з угодою.
Як повідомляє Financial Times, минулого тижня Берлін відправив Європейській комісії офіційне повідомлення щодо свого рішення, передає ЄвроПравда. 

У повідомленні також наводяться занепокоєння з приводу труднощів, з якими зіткнуться Великобританія та ЄС у співпраці у сфері безпеки на нинішньому рівні після Brexit. Минулого тижня Палата громад парламенту Великобританії не підтримала підхід уряду Терези Мей до реалізації виходу країни зі складу Євросоюзу. Після зустрічей у Брюсселі, які передували голосуванню, британський прем'єр заявила, що має намір забезпечити вихід країни з ЄС згідно із запланованими термінами.
В офіційній спільній заяві за результатами переговорів йдеться про те, що ЄС і Британія продовжать переговори щодо пошуку рішень для виходу з глухого кута навколо угоди про Brexit.
Однак у ЄС наголошують, що нових переговорів щодо угоди не буде.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/world/10449843-nimechchina-pripinit-ekstradiciyu-svojih-gromadyan-do-britaniji-pislya-brexit-zmi.html

Немає коментарів:

Дописати коментар