Сторінкифуерг

середу, 20 квітня 2022 р.

Уряд хоче забезпечити вільний обіг товарів, які відповідають вимогам безпечності нехарчової продукції ЄС

 Кабінет Міністрів внесе на розгляд Верховної Ради законопроєкт, яким пропонується забезпечити вільний обіг на території України товарів, які відповідають вимогам щодо безпечності нехарчової продукції ЄС.
         Про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду, повідомляє Укрінформ.

        «Сьогодні ж подаємо законопроєкт, яким пропонується забезпечити вільний обіг на території України товарів, які відповідають вимогам щодо безпечності нехарчової продукції ЄС. Наша основна мета – європейське майбутнє, європейські стандарти у всьому», - сказав Шмигаль.
     За його словами, основна мета зараз – європейське майбутнє, європейські стандарти в усьому. І після війни планується будівництво української економіки, яка буде частиною європейської.
     «Ми вже приєдналися до європейської енергомережі, говоримо про єдиний платіжний простір та безкоштовний роумінг. Україна переможе і буде заможним, вільним членом Європейського Союзу.», - додав очільник уряду.
Як повідомлялося, раніше Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що влада фіксує позитивну динаміку відновлення економіки у порівнянні з березнем.

Немає коментарів:

Дописати коментар