Сторінкифуерг

понеділок, 28 січня 2019 р.

У парламенті Британії не виключають відтермінування Brexit на кілька тижнів


Дата виходу Великої Британії з ЄС може бути відтермінована на кілька тижнів, щоб дати час британським депутатам на затвердження угоди з Брюсселем.

Про це заявила лідер Палати громад Андреа Лідсом, повідомляє Європейська правда з посиланням на Reuters.

Британія повинна залишити блок 29 березня, але після того, як депутати відхилили угоду прем'єр-міністра Терези Мей, залишається неясним, як країна вийде з ЄС.
Парламент Британії у вівторок проголосує за серію поправок до угоди. "Ми можемо прийняти законодавство, і я думаю, що ми, незважаючи ні на що, маємо дуже міцні відносини з нашими друзями та сусідами з ЄС, і я абсолютно впевнена, що якщо нам знадобиться кілька додаткових тижнів або щось таке, це буде здійсненним", - сказав Лідсом.
 Лідер Палати громад, як правило, є членом Кабінету міністрів Сполученого Королівства, який відповідає за організацію державних справ у Палаті громад. Проте Лідсом не є членом кабінету, але відвідує засідання уряду.
Нагадаємо, британський парламент відхилив рекордною кількістю голосів угоду про Brexit, про яку Тереза Мей домовилася в Брюсселі. 21 січня прем'єрка представила новий план подальших дій, але він практично не відрізняється від її попередніх пропозицій, за винятком кількох змін.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/world/10422744-pomer-avtor-myuziklu-sherburzki-parasolki-kompozitor-mishel-legran.html

Немає коментарів:

Дописати коментар