Сторінкифуерг

пʼятницю, 19 травня 2017 р.

«НЕЧЕСНА ГРА: БИТВА ЗА ОКРУГ»


В рамках відзначення Днів Європи в Україні в центрі європейської інформації «Буковина – Європа» за ініціативи Громадського руху ЧЕСНО 18 травня відбувся батл «Нечесна гра: битва за округ».
Громадський рух ЧЕСНО має на меті стимулювати прозорість, підзвітність та відкритість представників влади та запит на якісну політику серед громадян. ЧЕСНО об'єднує активістів з громадських організацій Центр UA та Центр демократії та верховенства права, а також волонтерів по всій території України та за її межами.


Беручи участь у настільній грі «Битва за округ», її учасники (а ними були молоді небайдужі, соціально активні чернівчани) спробували перемогти вибори, змагаючись у якості лідера політичної партії. Впродовж батлу гравці обирали собі в команду кандидатів, досліджували погляди населення та брали участь у справжніх політичних дебатах.
Гра пройшла в дружній та позитивній атмосфері. Переможці отримали призи, а всі гравці могли зробити фото в оригінальній фотозоні та за цікавим спілкуванням почастувати кавою з солодощами.

Немає коментарів:

Дописати коментар