Сторінкифуерг

четвер, 25 травня 2017 р.

"Безвіз для українців": в ДФС пообіцяли максимально спростити митний контроль

Державна фіскальна служба з перших днів дії Угоди про безвізовий режим у всіх пунктах пропуску максимально спростить процедури проходження митного контролю для українців. Про це повідомила прес-служба ДФС з посиланням на в. о. голови ДФС Мирослава Продана.
"Ми розуміємо всю відповідальність, яка постане перед працівниками митниці, оскільки вже зараз наші колеги прикордонники прогнозують збільшення пасажиропотоку у перші дні безвізу на 30 відсотків. Щоб уникнути черг та незручностей для подорожуючих вже вживають низку заходів на митницях і пунктах пропуску", - цитуються в повідомленні слова Продана. За його словами, такі події, як впровадження безвізового режиму з країнами Євросоюзу лише стимулюють митницю до розвитку, впровадження інноваційних технологій та сервісів перекладу в онлайн-режим.
"Відповідність сучасним вимогам Європейського Союзу, централізований моніторинг та оперативний контроль в режимі реального часу, неможливість впливу людського фактора - саме це основні складові митниці майбутнього. Фінальний результат, в напрямку якого ми рухаємося, - це збільшення товарообігу та прискорення пасажиропотоку, зручні і прозорі процедури для бізнесу і громадян, прискорення і оптимізація митних процедур", - підкреслив керівник ДФС.
Він також нагадав, що для зручності подорожуючих на веб-порталі ДФС функціонує онлайн сервіс "Кордон", який вже зараз дозволяє громадянам відслідковувати в режимі реального часу ситуацію на пунктах пропуску через державний кордон. Сервіс надає інформацію про часу очікування для легкового та вантажного транспорту на всіх пунктах пропуску на кордоні України, а також на адміністративному кордоні з тимчасово окупованої АР Крим.

Детальніше читайте на УНІАН: https://economics.unian.ua/transport/1941446-bezviz-dlya-ukrajintsiv-v-dfs-poobitsyali-maksimalno-sprostiti-mitniy-kontrol.html

Немає коментарів:

Дописати коментар