Сторінкифуерг

середу, 17 лютого 2021 р.

В ЄС поскаржилися на Tik Tok

    Європейська організація з захисту прав споживачів (BEUC) поскаржилася в Єрокомісію на популярну соцмережу Tik Tok. Як пише Reuters, причиною служить порушення прав споживачів та неспроможність захистити дітей від сумнівного контенту. Про це повідомляє УНН.Деталі
    “Умови надання послуг незрозумілі, неоднозначні і надають перевагу TikTok на шкоду своїм користувачам. Умови авторського права є настільки ж несправедливими, оскільки дають TikTok безповоротне право використовувати, розповсюджувати та відтворювати опубліковані користувачами відео без винагороди”, — йдеться у повідомленні Європейської організації з захисту прав споживачів.
     Також однією з причин подання скарги є віртуальна валюта в TikTok, яка дозволяє купувати різноманітні подарунки.
   BEUC також повідомила, що в 15 країнах асоціації споживачів звернулися до влади з проханням розслідувати діяльність соцмережі.
    Нагадаємо
    Сьогодні у Боярці в академічному ліцеї сталась жахлива трагедія — дві учениці сьомого класу вжили невідомі речовини, внаслідок чого отруїлись. Є підозра, що ці випадки пов’язані з небезпечними “іграми”, які поширюються в Інтернеті. 
     В Італії 10-річна дівчинка взяла участь у небезпечному челенджі в мережі TikTok і загинула. Як інформує видання The Guardian, італійські прокурори розпочали розслідування за фактом випадкової смерті неповнолітньої

Немає коментарів:

Дописати коментар