Сторінкифуерг

середу, 1 серпня 2018 р.

ЄБРР може позичити «Нафтогазу» $100 мільйонів на закупівлю газу


Європейський банк реконструкції і розвитку 5 вересня розгляне можливість надання НАК «Нафтогаз України» до 100 млн доларів фінансування в рамках відновлюваної кредитної лінії на суму до 250 млн доларів для закупівлі газу, який буде використаний для нормального проходження зимового сезону.
Про це повідомляє прес-служба банку. 

Згідно з повідомленням, організатором кредитної лінії є міжнародний інвестиційний банк Goldman Sachs, а гарантом виступає Американська урядова організація з фінансування розвитку OPIC (Overseas Private Investment Corporation). Як зазначили в банку, очікується, що проект зробить газовий сектор України конкурентоспроможнішим.

Довідка УНІАН. НАК «Нафтогаз України» – найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають близько 90% газу і нафти в країні. НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.
Детальніше читайте на УНІАН: https://economics.unian.ua/energetics/10209000-yebrr-mozhe-pozichiti-naftogazu-100-milyoniv-na-zakupivlyu-gazu.html

Немає коментарів:

Дописати коментар