Сторінкифуерг

вівторок, 21 серпня 2018 р.

Порошенко та Меркель домовилися продовжити консультації на рівні глав МЗС "нормандського формату"

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, під час якої федеральний канцлер поінформувала про результати її переговорів із президентом Росії, що відбулися напередодні в Німеччині.
Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента на офіційному сайті.

"П.Порошенко та А.Меркель домовилися про продовження консультацій на рівні міністрів закордонних справ "нормандського формату" щодо миротворчої місії ООН на окупованій частині Донбасу", - йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.
Президент України закликав активізувати зусилля для звільнення українських заручників, яких незаконно утримують на території Росії та окупованих нею територіях.
"Я закликав Федерального канцлера активізувати зусилля задля звільнення українських заручників, яких незаконно утримують на території Росії та окупованих нею територіях", - написав Петро Порошенко на офіційній сторінці у Facebook.
Повідомляється також, що було обговорено низку питань двостороннього порядку денного та домовлено продовжити контакти на найвищому рівні.

Нагадаємо, 25 липня у Берліні пройшла зустріч в "нормандському форматі", на якій політдиректори України, Німеччини, Франції та Росії домовилися продовжити роботу над визначенням базових принципів миротворчої операції на Донбасі.

Немає коментарів:

Дописати коментар