Сторінкифуерг

середа, 31 березня 2021 р.

Можливості для молоді: онлайн-заходи від ЕРАЗМУС+

 

 У квітні відбудуться онлайн-події «Еразмус + Дні для молоді України: Zoom Edition», які покликані розповісти про безліч безкоштовних можливостей в навчанні, практиці, викладанні та стажуванні.
   Про це повідомляє Проєкт ЄС Національний Еразмус+ офіс в Україні.    Такі онлайн-заходи будуть цікавими та корисними для молодіжних працівники, студентів (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівників закладів вищої освіти всієї України.
    5 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV»
    12 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – NORTH»
    19 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – WEST»
    26 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – SOUTH-EAST»
    Ви дізнаєтесь про: поточні та нові можливості Програми Європейського Союзу Еразмус+ 2021-2027 роки, безкоштовні індивідуальні можливості навчання і практики, викладання та стажування в провідних європейських університетах, молодіжних обмінів та волонтерства, а також познайомитесь з українцями-учасниками та їх історіями успіхів.
    Кожен захід складається з двох частин:
    1. Презентації спікерів;
   2. Спілкування в break-out rooms у Zoom з партнерами з відділів міжнародної співпраці провідних українських університетів та студентами-учасниками проєктів мобільності Еразмус+.
    Мова заходів: українська.
  Реєстрація обов’язкова. Кожен захід має окрему форму реєстрації для участі. Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на е-пошту вказану під час реєстрації.
  Події організовані командою Національного Еразмус+ офісу в Україні (Проєкт ЄС) спільно з Erasmus Student Network Kyiv, за підтримки Представництва ЄС в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейський корпус солідарності, закладами вищої освіти України та випускниками Програми Еразмус Мундус.
    • 5 квітня 2021 р. – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV»
    Де? Он-лайн на плафтормі Zoom з трансляцією у Facebook
    Коли? 5 квітня 2021 р., 15:00 – 18:00
  Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти міста Києва.
    Детальніше за посиланням.
   • 12 квітня 2021 р. – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – NORTH»
    Де? Он-лайн на плафтормі Zoom з трансляцією у Facebook
    Коли? 12 квітня 2021 р., 15:00 – 18:00
  Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти Київської, Вінницької, Житомирської, Полтавської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей.
    Детальніше за посиланням.
    • 19 квітня 2021 р. – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – WEST»
    Де? Он-лайн на плафтормі Zoom з трансляцією у Facebook
    Коли? 19 квітня 2021 р., 15:00 – 18:00
  Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Закарпатської та Хмельницької областей.
    Детальніше за посиланням.
    • 26 квітня 2021 р. – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – SOUTH-EAST»
    Де? Он-лайн на плафтормі Zoom з трансляцією у Facebook
    Коли? 26 квітня 2021 р., 15:00 – 18:00
  Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Харківської та Херсонської областей.

Немає коментарів:

Дописати коментар