Сторінкифуерг

середу, 7 березня 2018 р.

Трамп пригрозив ввести 25% мита на імпорт автомобілів з Євросоюзу

Президент США вкотре заявив про "неможливість вести бізнес з ЄС" Сполучені Штати Америки можуть ввести мито в розмірі 25% на імпорт автомобілів з країн Європейського союзу.
Про це на прес-конференції з прем'єром Швеції Стефаном Льовеном заявив президент США Дональд Трамп, передає Reuters. "Вони (європейці, - ред.) зробили все, щоб нам стало неможливо вести з ними бізнес, однак вони все одно продовжують поставляти свої автомобілі та все інше до США... Вони можуть робити все що завгодно, але якщо вони продовжать, ми введемо великі мита у розмірі 25% на їхні автомобілі. Повірте мені, вони так довго не протримаються", - заявив Трамп.


Нагадаємо, раніше Трамп уже заявляв про можливе введення мит на автомобілі з Європи. "Якщо Євросоюз має намір і далі підвищувати й так занадто високі тарифи відносно американських компаній, то ми встановимо мито на імпорт їх автомобілів", - написав він у Twitter. При цьому Трамп підкреслив, що Євросоюз заважає США продавати свої автомобілі в європейських країнах.

Немає коментарів:

Дописати коментар