Сторінкифуерг

вівторок, 20 березня 2018 р.

ЄС єдиний у підтримці повного виконання Мінських угод та проведенні реформ в Україні – Могеріні

Високий представник Європейського Союзу з питань спільної зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні заявила, що серед країн-членів ЄС є повна єдність у підтримці повного виконання Мінських домовленостей та процесу реформ в Україні.

Як передає власний кореспондент УНІАН, про це вона заявила у понеділок в Брюсселі на прес-конференції по завершенню засідання Ради ЄС з питань закордонних справ, на якому обговорювалося українське питання. Могеріні назвала обговорення ситуації в Україні «дуже важливою дискусією, особливо з врахуванням нашої сильної політики невизнання анексії Криму». За її словами, міністри обговорили «два треки» щодо України.

«Перш за все, це стосується нашої підтримки суверенітету та територіальної цілісності України і нашої повної прихильності підтримці та допомозі у повному виконанню Мінських домовленостей. Друге, але не менш важливе, це наша підтримка процесу реформ в Україні. Ми обговорили це з міністрами. Я зареєструвала повну єдність з обох елементів нашої політики», - зауважила високий представник ЄС.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10048388-yes-yediniy-u-pidtrimci-povnogo-vikonannya-minskih-ugod-ta-provedenni-reform-v-ukrajini-mogerini.html

Немає коментарів:

Дописати коментар